Leden Sponsors Business Club Beginnen met Golfen i-Golf Loginnlenfr
Home
Clubhouse
Initiaties
Lessen
Courses
Tarieven
Contact
Leden
Sponsors
Business Club
Beginnen met Golfen
Brasschaat Open Golf & Country Club on Leadingcourses.com

Brasschaat Open Golf & Country Club

een uitdagende baan en prachtig evenement center...

Main CourseOpen
Junior CourseOpen
Summer GreensJa
TrolleyJa
BuggyNee
Putting GreenOpen
Chipping GreenOpen
Driving RangeOpen

Beginnen met Golfen

De jongste jaren werd onze club meermaals verkozen tot beste 9 holes-baan van België en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op. Wij hebben bij BOG&CC dan ook van meet af getracht om onze geliefde sport voor iedereen toegankelijk te maken en zowel ervaren als beginnende spelers komen hier ruimschoots aan hun sportieve (en sociale) trekken. Golf is niet meteen de meest makkelijke sport om aan te leren en daarenboven zijn er heel wat regels te respecteren. Laat je hier echter niet door afschrikken: eenmaal je bent vertrokken, garanderen wij je dat je je geen leven zonder golf meer kan voorstellen.

Wij beschikken over een eigen Rabbits-afdeling die toffe wedstrijden organiseert op onze Junior Course. Er zijn ook interessante infosessies die jullie wegwijs maken binnen onze club en die je klaarstomen voor het échte werk op onze Main Course.

Aangezien onze medewerkers en onze vrijwilligers allemaal bezeten zijn van golf, willen we deze passie met zoveel mogelijk mensen delen. Aarzel dan ook niet om een van deze mensen aan te spreken als je meer informatie wil over onze club, de golfsport of onze unieke formule om te leren golfen op onze Junior Course. Alvast bedankt voor het vertrouwen in BOGCC en wij hopen jullie weldra met een brede glimlach over onze courses te zien lopen!

Hoe word ik golfer?

  • Stap 1: Welkom op BOG&CC
  • Stap 2: Skills: Golf is een erg technische sport en je doet er goed aan om in het begin een professionele golfleraar onder de arm te nemen zodat je meteen met de juiste techniek aan je nieuwe sportieve avontuur begint. Dit kan individueel of in groepslessen.
  • Stap 3: Theorie: Regels zijn inherent aan de golfsport en je kan aan onze balie gratis een regelboekje komen ophalen.
  • Stap 4: Rabbits op de Junior Course: om de twee weken organiseren wij een wedstrijd op de Junior Course voor beginnende spelers.
  • Stap 5: Infosessie: onze vrijwilligers nemen jullie mee op de Main Course én geven jullie talloze lokale en minder lokale tips.
  • Stap 6: Oefenen op de Main Course: eenmaal je alle voorgaande stappen hebt afgelegd, mag je de Main Course op om te oefenen voor je examen Route 36.
  • Stap 7: Examen Route 36: behaal je 4 punten (of meer) op de eerste drie holes van onze Main Course (je moet op minimum twee holes punten halen)? Proficiat: u bent nu officieel golfer.

Voor (veel) meer info: download hier onze brochure.