BOGCC Logo
Leden Sponsors Business Club nlenfr
Home
Evenementen
Initiaties
Lessen
Courses
Tarieven
Contact
Leden
Sponsors
Business Club
Brasschaat Open Golf & Country Club on Leadingcourses.com

Brasschaat Open Golf & Country Club

een uitdagende baan en prachtig evenement center...

Main Course Open
Junior Course Open
Summer Greens Yes
Buggy Yes
Putting Green Open
Chipping Green Open
Driving Range Open

De golfbanen

De main course werd ontworpen in 1990 door de Belgische architect Paul Rolin en biedt zowel iets voor beginners als voor ervaren spelers. Hoewel de baan niet de langste is naar huidige maatstaven, vereisen de met bomen omzoomde fairways, de strategisch geplaatste bunkers en de waterpartijen een voorzichtig spelmanagement.

Verkozen tot beste 9 holes baan in België 2020.

De par 3 junior course is ideaal voor nieuwelingen en is tevens uitstekend voor de korte spel praktijk van de meer ervaren spelers.

Evenementen

Brasschaat Open Golf & Country Club beschikt over 125m2 binnenruimte en een 60m2 terras om uw vergaderingen, seminaries, incentives of evenementen te hosten.

Functionele zalen met groot terras en prachtige vergezichten over de golfbaan. De Ruimtes zijn uitgerust met audiovisueel materiaal & wi-fi Internet. Uw evenement kan gecombineerd worden met een golfinitiatie op maat om van uw dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Contacteer ons voor verdere inlichtingen en voorstellen op maat.

Initiaties en Lessen

Golfinitiaties zijn een uitstekend promotiemiddel en/of incentive voor uw bedrijf: vooral wanneer u deze combineert met een vergadering of presentatie. In ons clubhuis is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eventcenter. Ook voor teambuilding is een golfinitiatie een leuke suggestie. Het is een toegankelijke manier om de golfsport wat beter te leren kennen.

Of je nu een bepaald aspect van je spel wil verbeteren, je swing wil heropbouwen of je wil beginnen met golfen, een les met één van onze PGA Professionals is "the way to go".