Leden Sponsors Business Club Beginnen met Golfen i-Golf Loginnlenfr
Home
Clubhouse
Initiaties
Lessen
Courses
Tarieven
Contact
Leden
Sponsors
Business Club
Beginnen met Golfen
Brasschaat Open Golf & Country Club on Leadingcourses.com

Brasschaat Open Golf & Country Club

een uitdagende baan en prachtig evenement center...

Main CourseOpen
Junior CourseOpen
Summer GreensJa
TrolleyJa
BuggyNee
Putting GreenOpen
Chipping GreenOpen
Driving RangeOpen

De golfbanen

De main course werd ontworpen in 1990 door de Belgische architect Paul Rolin en biedt zowel iets voor beginners als voor ervaren spelers. Hoewel de baan niet de langste is naar huidige maatstaven, vereisen de met bomen omzoomde fairways, de strategisch geplaatste bunkers en de waterpartijen een voorzichtig spelmanagement.

Verkozen tot beste 9 holes baan in België 2023.

De par 3 junior course is ideaal voor nieuwelingen en is tevens uitstekend voor de korte spel praktijk van de meer ervaren spelers.

Het Clubhuis

Na een rondje golf op "Brasschaat Open Golf", kan u heerlijk ontspannen in "The Country Club", ook wel onze "19de hole" genoemd.

The Country Club beschikt over een groot zonnig én schaduwrijk buitenterras, een bar en een uitstekend restaurant en dito keuken. U kan telefonisch reserveren op +32 3 652 11 91.

Daarnaast beschikken we over twee vergaderruimtes met spectaculair uitzicht over onze golfbaan die bovendien voorzien zijn van audiovisuele apparatuur en Wi-Fi internet. Uw evenement kan gecombineerd worden met een golfinitiatie op maat om er een onvergetelijke dag van te maken.

Initiaties en Lessen

Golfinitiaties zijn een uitstekend promotiemiddel en/of incentive voor uw bedrijf: vooral wanneer u deze combineert met een vergadering of presentatie. In ons clubhuis is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eventcenter. Ook voor teambuilding is een golfinitiatie een leuke suggestie. Het is een toegankelijke manier om de golfsport wat beter te leren kennen.

Of je nu een bepaald aspect van je spel wil verbeteren, je swing wil heropbouwen of je wil beginnen met golfen, een les met één van onze PGA Professionals is "the way to go".