CLUBREIS VAN 20 TOT 27 OKTOBER IN BELEK (TURKIJE)

IMG_4974-resized

Klik hier voor de foto's


CLUBREIS VAN 20 TOT 27 OKTOBER IN BELEK (TURKIJE)
VERSLAG VAN DE “WINNER OVER ALL”
Beste Reisgezellen,

Op 20 oktober was het dan zover de clubreis naar Turkije begon midden in de nacht ( 02.50h )!!!! Alles verliep vlekkeloos , iedereen op de vlieger richting Antalya.

Na 3,5uur vliegen aangekomen , vlot door de douane en de bus op naar het hotel.
Eens ter plaatse aangekomen en het uitladen van de bagage kon de vakantie beginnen.

Het duurde niet lang of sommige onder ons vonden al een bar voor een aperitief of twee ???

Er werden 3 wedstrijddagen voorzien waarvan de twee beste scores zouden tellen.

De golfbanen zagen er prachtig uit alsook het weer , volop zon en blauwe lucht.
Elke dag om 19 h afspraak in de Daphne bar voor onze aperitief , en de verhalen van de dag. Trouwens wisten jullie dat je blauwe paprika’s moet eten om af te vallen , volgens onze groepsdokter het beste dieet dat er bestaat????

Het hotel was van alle gemakken voorzien en daar werd na een paar dagen golfen ook dusdanig gebruik van gemaakt , zwemmen , fitnessen maar vooral een massage voor die stramme spieren was in trek. Zelfs bij sommige gingen ze ( een Thaise draak ) verder dan alleen de spieren en bleef ze lang masseren in de lies en zag de sukkelaar ook Sterrekes !!!

Tijdens het ontbijt had men voor de koffie de keuze uit “black” of “white” maar vroor sommige was dit niet genoeg en moest het “black with milk” zijn , bijna gestikt in mijn eigen koffie !!!!

Tijdens het diner kon men kiezen uit het buffet of de thema restaurants , wat we dan ook ten volle hebben uitgeprobeerd.
Mijn 50ste verjaardag ter plaatse zal ik nooit meer vergeten , er was een mystery guest voorzien ( dit georganiseerd door Chantal ) en we hebben met zen allen gedineerd in het Hedera restaurant , fantastisch !!!!
De laatste avond en tijdens de prijsuitreiking hebben we dit overgedaan maar dan in het Nazar restaurant om daar de Turkse “delicatessen “te proeven.

Uiteindelijk weet ik niet zoveel meer van deze reis want er was wat drank , drank , drank en nog eens drank !!!!!

Toch wil ik nog 1 persoon bedanken en dit met name ons Chantal voor al het werk en organisatie want het was weer TOP !!!!
Bedankt iedereen voor een onvergetelijk en fantastische reis

Danny