Clubkampioenschap senioren

image0
Clubkampioenschap senioren

Klik hier voor de foto's

‘Prachtig weer’ hadden ze voorspeld maar daar was de eerste 9 holes bitter weinig van te merken! En dus startte zowat elke deelnemer het clubkampioenschap voor senioren met een dikke pull of winterjas om de schouders.

Van de snelste (en beste greens) die we op BOGCC in jaren hebben gehad, kregen de meeste deelnemers het gelukkig snel weer warm en toen omstreeks 13.00u de zon ook nog eens doorbrak, konden we zonder overdrijven van ‘perfecte golfomstandigheden’ spreken.

Bij de dames ontpopte zich al snel een driestrijd tussen Hélène Butkiewicz, Annette Wyters en nieuwkomer Vanessa Linet maar het was Annette die zich van haar meest koelbloedige kant toonde en uiteindelijk de overwinning in de wacht sleepte met amper één slag voorsprong op Hélène. Rookie Vanessa ging met de net-prijs aan de haal en mag van een meer dan geslaagd debuut spreken!

Bij de mannen was het na de eerste 9 holes nog drummen om de ereplaatsen. Kersvers senior Philip Verherstraeten pronkte helemaal bovenaan met 39 slagen, op de voet gevolgd door een meute van maar liefst tien spelers die op minder dan vier slagen volgden. De back-tees zorgden echter voor stevige verschuivingen en het was uiteindelijk onze Captain Patrick Van Roosbroeck die met een ijzersterk rondje van 78 slagen het pleit in zijn voordeel besliste. De tweede plaats ging naar ondergetekende (82) en die Philip Verherstraeten (83) nipt achter zich wist te houden. De net-prijs bij de heren ging naar Dave Sels.

Bij deze een diepe buiging voor alle deelnemers en uiteraard gaan we nog net iets dieper door de knieën voor onze nieuwe clubkampioenen: proficiat Annette en Patrick!!!

Kristof Van de Parre