Captains Cup in vuur en vlam

image6
Vorig jaar strooide corona nog roet in het eten maar dit keer stond de Captains Cup wél op het menu.
45 finalisten en 42 niet-finalisten haalden alles uit de kast om in de prijzen te vallen want naar goeie gewoonte had immo-kantoor Sinjoor voor een wel bijzonder gulle prijzentafel gezorgd.
De strokeplay-formule zorgde bij de finalisten voor enkele sportieve drama’s maar niemand die er lang om maalde want de zon was van de partij én Captain Patrick Van Roosbroeck had voor avondlijke, muzikale ondersteuning gezorgd. Redenen genoeg dus waarom er alleen maar blije gezichten rondliepen op het terras van The Country Club. Ex-clubkampioen Levi Caers schoot de brut-hoofdvogel af maar ook Louisa De Vos, Jack en Dave Sels, Quinten en Pascale Aalders, Quinten Vanneste, Sven Linsen, Geert Pattijn, Mo Matala, Kris Possemiers, Daisy Aschenband, Gregory Putz, Carl Clicteur, Robert Dammekens, Eline Smits, Stephanie Thijs en Philippe Van de Plas vielen in de prijzen.
image2image4image3image5
De titel van Queen of the Evening ging echter naar Leoni Roa-Matos die onvermoeibaar met de meest loco Latino dansmoves uitpakte. Het was lang geleden dat the Country Club nog eens (figuurlijk) in brand stond maar het was tegelijkertijd de laatste keer dat de Captains Cup onder het toeziend oog van captain Patrick Van Roosbroeck werd gespeeld: na zes jaar uw sportieve bekommernissen onder de loep te hebben genomen, zit zijn mandaat er bijna op.
Via deze weg wil ik hem bedanken voor zes mooie jaren én voor het feit dat hij me het afgelopen jaar wegwijs heeft gemaakt in vele thema’s waarvan ik nog niet al te veel kaas van had gegeten. Maar zoals dat nu eenmaal gaat:
Le roi est mort, vive le roi! En dus konden we zaterdagavond ook onze nieuwe captain voor de komende drie of zes jaar voorstellen.
De immer aanspreekbare en immer goedlachse Koen Pauwels wordt vanaf 2022 uw nieuwe stuurman. Bedankt Patrick, welkom Koen!
Kristof

image0